Добијте ги вашите сметки за колекторски систем по електронска пошта.

Пополнете го формуларот подолу и отсега па натаму добивајте ги сметките за колекторот по пат на електронска пошта.

  • Со услугата е-фактура секогаш можете да бидете сигурни дека
  • Сметките ќе ги добивате навремено.
  • Сметките нема да се изгубат на пат до Вашето поштенско сандаче.
  • Доколку имате повеќе кориснички броеви, сметките ќе ги добивате на едно место.

Пријавувањето е едноставно и брзо, а со пополнување на овој формулар веднаш станувате корисник на услугата е-фактура.